Saturday, 13 March 2010

New Arittsugi knife 有次包丁

We've got a new knife, it called Aritsugu Knife.

I dont know why but I really like to sharpen the knife.
When I sharpen it, I feel I am concentrate and think nothing which I like it!

When Sophie went to Tokyo to see her sister Antje. She bought me a fine knife.
Yes, this knife is wicket! It is super sharp!
Cutting some veges are fun, I feel like Ive got a japanese sword!

Check it out!

新しい包丁を購入、有次ありつぐの包丁。
ほんまに切れる。。
なんでかわからんが、包丁研ぎが好きなんで
たぶん研いでるとき、無心になって集中できるしやと思う。。

この包丁は嫁が東京に出張に来てたお姉ちゃんアンチェに会いに行ったときに
プレゼントとして買ってくれたもので、しかしめっちゃ切れる。。
野菜をきっても、スパッ 
なんか日本刀を手に入れたみたい! 気に入ってます。

こんなに刃がいい色↓


 
最高に切れそうちゃう?あんまし料理しんけどなんか切りたくなるわー笑

0 コメント: